Vučić optužuje opoziciju da organizuje blokadu Rektorata

Izvor: Danas, 20.Sep.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić optužuje opoziciju da organizuje blokadu Rektorata

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas predstavnike Saveza za Srbiju (SZS) da su oni stvarni organizatori blokade Rektorata Univerziteta u Beogradu u kom su se već nekoliko dana zatvorili studenti koji traže smenu Siniše Malog zbog plagiranog doktorata. Članak Vučić optužuje opoziciju da organizuje blokadu Rektorata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić: Čeka nas užasno teška jesen po pitanju Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da Srbiju čeka "užasno teška jesen" po pitanju Kosova, a naveo je i da ekonomija "ide u dobrom smeru"...Komentarišući odluku prištinskih vlasti da na parlamentarnim izborima 6. oktobra građani mogu da glasaju samo sa kosovskim dokumentima, Vučić...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.