Vučić objavio važne vesti za sve žene u Srbiji: U narednih deset dana FOTO

Izvor: B92, 21.Nov.2021, 14:10

Vučić objavio važne vesti za sve žene u Srbiji: "U narednih deset dana" FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagram profilu čestitao je svima koji slave Aranđelovdan krsnu slavu, i uz to objavio dobre vesti za sve žene u Srbiji.

"Svima koji slave Aranđelovdan čestitam krsnu slavu! U ovom divnom danu, želim da obavestim građane Srbije da ćemo u narednih deset dana izaći sa celovitom i sveobuhvatnom podrškom politici rađanja dece u našoj Srbiji", napisao je Vučić.

"Sve što radimo, sve što gradimo, nema nikakvog smisla, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ukoliko ne bude onih koji sve to mogu da sačuvaju i unaprede u budućnosti. Ovo što sam napisao biće velika vest, zbog značajnog uvećanja davanja od strane države svim ženama koje se odluče da rode decu. Neka žive deca Srbije", dodaje Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: U narednih 10 dana izaći ćemo s podrškom politici rađanja dece u Srbiji

Izvor: RTS, 21.Nov.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je svima koji danas slave Aranđelovdan, i poručio da će u narednih 10 dana biti poznata celovita i sveobuhvatna podrška politici rađanja dece u Srbiji. . "U ovom divnom danu, želim da obavestim građane Srbije da ćemo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.