Vučić objavio sliku sa Danilom: Predaja nije opcija FOTO

Izvor: B92, 01.Dec.2021, 17:07

Vučić objavio sliku sa Danilom: Predaja nije opcija FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju sa sinom Danilom.

Vučić je uz fotografiju napisao da je danas njegovom sinu rođendan, i da je na njega ponosan.

"Danas je rođendan mom prvencu Danilu. Ponosan sam što je izrastao u pristojnog, poštenog i, mislim, dobrog čoveka. Za sve one koji su danas napadali našu porodicu i iznosili laži o mom sinu, spremili smo veliku slavljeničku tortu. Predaja nije opcija", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je predsednik Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ZA SVE KOJI SU GA NAPADALI SPREMILI SMO TORTU" Vučić objavio fotografiju sa sinom: Danas je rođendan mom prvencu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je emotivnu fotografiju sa svojim sinom Danilom...- Danas je rođendan mom prvencu Danilu. Ponosan sam što je izrastao u pristojnog, poštenog i, mislim, dobrog čoveka...- Za sve one koji su danas napadali našu porodicu i iznosili laži o mom sinu, spremili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.