Vučić objavio novi spot: Živela Srbija VIDEO

Izvor: B92, 02.Jun.2022, 19:06

Vučić objavio novi spot: "Živela Srbija" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagram profilu objavio je novi spot sa važnim porukama za sve građane naše zemlje.

"Neka živi Srbija", piše u opisu ovog videa.

U spotu se pominje da će Srbija čuvati svoje granice i da će svojim vojnicima štititi svoje nebo.

"Šta je problem što verujete svom narodu, što verujete junačkom genu svojih građana da smo bili i da ćemo biti u stanju da čuvamo svoju zemlju i da ne želimo da pripadamo bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojem vojnom bloku. Želimo samo da imamo pravo da čuvamo svoje granice, da čuvamo svoju zemlju, da imamo svoje vojnike i da štitimo svoje nebo. Srbija danas više nikome ne bi bila lak plen i to je nešto na šta sam ponosan. Živela Srbija", poručio je predsednik.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić po završetku "GLOBSEC 2022" foruma u Bratislavi, ali i prvi put nakon što je položio zakletvu, govorio je za medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.