Vučić obišao radnike JKP Gradska čistoća

Izvor: RTS, 28.Sep.2019, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić obišao radnike JKP "Gradska čistoća"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radnike JKP "Gradska čistoća" i tom prilikom podsetio na težak posao koji oni rade, objavljeno je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".
"Vi radite užasno težak posao i srećan sam što vas imamo", poručio je predsednik Vučić radnicima.

Jedan od radnika rekao je predsedniku u video snimku koji je objavljen na Instagramu da za 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godina nijedan predsednik nije obišao JKP "Gradska čistoća".
"Ono što je najlepše jeste to da ovi ljudi ne kukaju, rade najteži posao i da će da se bore za ovaj grad i za našu zemlju. Veliko vam hvala", rekao je Vučić radnicima, kako je objavljeno u video snimku naslovljenom "Burek u ponoć s vrednim radnicima JKP ‘Gradska čistoća‘". 
Vučić je JKP "Gradska čistoća" obišao sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.