Vučić obećao: Država će učiniti sve da rasvetli sudbinu nestalih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2018, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić obećao: Država će učiniti sve da rasvetli sudbinu nestalih (FOTO)

Predsednik Srbije je saslušao članove porodica nestalih u toku ratnih sukoba

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas članove porodica nestalih u toku ratnih sukoba na teritoriji Hrvatske i tom prilikom im preneo da će državni organi Srbije učiniti sve u pronalaženju i rasvetljavanju sudbina njihovih najbližih.

Pročitajte i:

Kako je saopštila Pres služba Predsednika, Vučić je napre saslušao sa kakvim se sve problemima susreću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pronalaženju svojih sinova, očeva, braće i drugih članova porodica.

Predsednik Vučić je potom rekao da će, kako se navodi, državni organi Republike Srbije učiniti sve da se izađe u susret članovima porodica nestalih lica iz Hrvatske i da se ostvari vidljiv napredak u pronalaženju nestalih i rasvetljavanju njihovih sudbina, iako je to mnogo teže raditi kad nas od sukoba deli više od dve decenije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.