Vučić o vrućim foteljama: Nagađam ko će biti u vladi VIDEO

Izvor: B92, 11.Avg.2020, 13:34

Vučić o "vrućim foteljama": Nagađam ko će biti u vladi VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nagađa ko će biti ministri u novoj vladi, ali da i dalje nije siguran.

"Nagađam ko će biti u ministarskim foteljama, ali još nisam siguran. Imaću razgovore sa nekim ljudima koji su ušli u Narodnu skupštinu. Sledeće nedelje očekujem sednicu predsedništva stranke, pa polako. Da li krajem sledeće nedelje ili početkom one tamo, očekujem sednicu Glavnog odbora stranke, pa ćemo doneti odluku kako vlada treba da izgleda", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio je.

Poručio je i kakvu vladu želi.

"Ono što je za mene važno je da vlada bude spremna za borbu i da bude moderna, da razume koji je naš put, strateški i evropski", izjavio je Vučić i dodao da bi voleo u sazivu više mlađih osoba i žena.

Najavio je nastavak saradnje sa onima sa "kojima bi da nam zabranjuju da sarađujemo", podrazumevajući Rusiju i Kinu, koji su doprineli tome da Srbija bude "prva ili druga u Evropi po stopi bruto domaćeg proizvoda" i da tešku krizu zbog epidemije "podnese lakše nego drugi u Evropi".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.