Vučić o smrti Navaljnog: To je još jedna iskra u zagorelu vatru

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 11:33

Vučić o smrti Navaljnog: To je još jedna iskra u zagorelu vatru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na TV Prva govorio je o Minhenskoj konferenciji o bezbednosti na kojoj je glavna tema bila smrt Navaljnog.

"To je još jedna iskra u razgorelu vatru. Ono što sam mogao da vidim u Minhenu, sve manje se slušaju argumenti, a sve više previranja oko toga kako da se pobedi neprijatelj, ne stvarnih analiza onoga što se u svetu događa ili nekog dugoročnijeg pogleda u budućnost koji bi trebalo da donese nešto svetu a uvek je to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro kada ste prisutni to je jedna od najvažnijih samita i konferencije nekada je Davos bio ekonomski deo i on se polako pretvara pola ekonomske, a pola sigurnosni bezbednosni forum, a Minhen je apsolutno geopolitički strateški samit," rekao je Vučić i dodaje:

"Tragično je kada mlad čovek izgubi život. Ne želim da ulazim u to, nisam istražni ogran i nisam pametan kao svi u svetu koji sve unapred sve znaju. To je sve za političke analitičare, nije za predsednika jedne zemlje. Da li će nama pozicija biti još teža? Nemam nikakve sumnje."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ O SMRTI NAVALJNOG: To je još jedna iskra u zagorelu vatru

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024

Predsednik se oglasio o smrti rusko opozicinara...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na TV Prva govorio je o Minhenskoj konferenciji o bezbednosti na kojoj je glavna tema bila smrt Navaljnog...- To je još jedna iskra u razgorelu vatru. Ono što sam mogao da vidim u Minhenu, sve manje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.