Vučić o pukovniku CG u Kninu: Hvala vam, prijatelji

Izvor: B92, 07.Avg.2018, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o pukovniku CG u Kninu: Hvala vam, prijatelji

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je prisustvo crnogorskog pukovnika na proslavi “Oluje“ u Kninu.

Vučić je u ironičnom tonu naveo: “Hvala vam, prijatelji“.

Na pitanje kako komentariše prisustvo crnogorskih vojnih zvaničnika u Kninu, Vučić je rekao da je premijer Crne Gore Duško Marković u Beogradu obećao da će Crna Gora voditi računa o interesima Srbije pred važne i značajne datume.

"Hvala vam, prijatelji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako vodite računa o Srbiji i sprskom narodu i o našim interesima."

Kako je rekao, trudio se da s Crnom Gorom imamo najbolje odnose. Podsetio je da je crnogorski premijer Duško Marković tokom posete Beogradu rekao da će njegova zemlja u svakoj prilici, a posebno o prisustvu događajima o važnim datumima, da se konsultuje sa srpskim rukovodstvom.

"Imali smo već njihove oficire u sastavu Kfora na KiM, sada i ovaj slučaj i ja samo mogu da kažem: Hvala vam, prijatelji, kako vodite računa o Srbiji i srpskon narodu i o našim interesima."

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za štampu da lakog i bezbolnog rešenja kosovskog problema nema.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Hvala Crgnogorcima, kako brinu o nama...

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2018

Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas prisustvo crnogorskog predsednika vlade na proslavi Oluje i Kninu rečima: "Hvala vam, prijatelji, kako vodite računa o Srbiji i sprskom narodu i o nasim interesima."..Kako je rekao, trudio se da s Crnom Gorom imamo najbolje odnose...Podsetio je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.