Vučić o protestima: Gradićemo još mostova koje možete da blokirate

Izvor: B92, 10.Avg.2023, 23:18

Vučić o protestima: Gradićemo još mostova koje možete da blokirate

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da se u Srbiji samo demokratskim putem dolazi na vlast.

"Kaže da smo rekli da nećemo mirno prihvatiti smenu sa vlasti. Ko je to rekao? Ko god da pobedi, svakome ću da pružim ruku. Ja kažem, znajući njihove sposobnosti, oni neće pobediti na izborima. A na silu sigurno neće doći na vlast. Prete zaustavljanjem saobraćaja. Pa to već radite. I gleda vas narod kao lude naste. Vas 30 blokira hiljade ljudi, i narod ne misli ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lepo o tome. Ali da li ćemo da ih bijemo kao u Nemačkoj i Holandiji? Nećemo. Dok god ne moramo da primenjujemo zakon. Gradićemo vam još mostova da ih blokirate. Kažu u Šapcu idu na novi most na protestuju. To je ovaj što mi gradimo", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je naveo da im je jedina tema kako da zagorčaju drugima život, kako bi njima bilo bolje.

"Da se dočepaju vlasti, zato što ste ubeđeni da ste vi jedina elita. Prezirete narod, a i narod prezire vlast", naveo je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.