Vučić o protestima: Čeznu da obiđu sve što sam uradio

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 11:03

Vučić o protestima: Čeznu da obiđu sve što sam uradio

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kom političke proteste koje organizuje opozicija.

Vučić je rekao da se nada da će učesnici protesta otići do obilaznice, pošto obično obilaze sve što je on uradio.

"Čeznu da obiđu Beograd na vodi. I svi oni što mi psuju majku su prvi u redu na River festu. Sve što kupe kupe u Galeriji. A nigde ne bi mogli da dođu, da nisam, uz Sinišu Malog, imao dovoljno snage da se borim protiv njih i njihovih podmetačina. Da koriste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Soko voz, i da se hvale kako je divan voz, i pruga, računam da će da prošetaju i do obilaznice", rekao je predsednik Vučić.

On ističe da se protiv njega vodi lična kampanja, zato što njom upravlja jedan tajkun koji je želeo da bude vlasnik Srbije.

"On je upregao sve političke snage, oni su njegove sluge. I levi i desni, nema razlike između Obradovića i Đilasa. Na svim skupovima su zajedno. Jedan želi da ga dožive urbanog, a ovaj drugi da ga ne shvate kao izdajnika. Njihovi lični interesi su jedino čime se rukovode. Ali ja razumem i da postoji značajan broj ljudi u Srbiji koji podržava te stranke, i zato sam spreman da razgovaram sa njima. Ali neću razgovarati sa onima koji ljude nazivaju govedima i ovcama, poput jednog glumca", rekao je Vučić.

Na izjavu Zdravka Ponoša, koji ga je uporedio sa Hitlerom, Aleksandar Vučić je rekao da to govori više o njemu.

"Ja sam rekao da je tolika mržnja kod našeg naroda na severu KiM prema teroristima koji ih maltretiraju, da ih i deca gađaju kamenjem. A oni izmišljaju da ću ja i decu da mobilišem. To da je režim uzdrman, i da ja sedim u svom bunkeru. Pa onda objave sliku sa mature, nisam znao da je to bunker, to govori o njihovoj podsvesti. A to govori i o tome da ovaj gospodin koji je Hrvat mnogo čita hrvatske medije, i poverovao je u to. Ja kroz ovo prolazim stalno, od početka sam se suprotstavljao lažnoj eliti. Ja svoj lični prezir ne mogu da sakrijem prema ovakvima. Ja neću upoređivati ljude sa Hitlerom, to pokazuje da ste ogrezli u mržnji. Ja imam taj prezir prema onima koji ništa ne znače za društvo, a misle da su Bogom dani. Kakav savet da tražim od ovog čoveka, kako da uništim vojsku, naše strele i igle", poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OBIČNO POSEĆUJU SVE ŠTO SAM URADIO! Vučić o protestima: "Čeznu da obiđu Beograd na vodi"

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je političke proteste koje organizuje opozicija...Vučić je rekao da se nada da će učesnici protesta otići do obilaznice, pošto obično obilaze sve što je on uradio...- Čeznu da obiđu Beograd na vodi. I svi oni što mi psuju majku su prvi u redu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.