Vučić o opoziciji: Za njih je zastava Srbije poput crvene marame

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 22:04

Vučić o opoziciji: "Za njih je zastava Srbije poput crvene marame"

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je snimke na kojima je prikazano nasilje opozicije u toku poslednjih par godina.

"Za njih je srpska zastava poput crvene marame, kada ih predvodi ovaj Brkovićev unuk. Gde god je vide hoće da je pocepaju. Tu ima više grupa. Levo-anarholiberalne grupe, ti građanski aktivisti, koji su uvek najagresivniji - agresivniji su čak i od najgorih desničara. Videli smo deo desničara na ovom snimku, a moram da kažem da mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drago što deo njih nije učestvovao u ovoj današnjoj sramoti. To je dobro za zemlju, da ne moraju svi da budu tako ogoljeno lešinari kao ovi danas", rekao je Vučić.

Sve što je govorio o protestu nakon tragedija koje su potresle Srbiju možete pročitati OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NJIMA JE SRPSKA ZASTAVA KAO CRVENA MARAMA" Vučić o nasilju opozicionih političara: Gde god je vide hoće da je cepaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023

Gostuijući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić dotakao se i teme protesta "protiv nasilja" od strane ljudi koji pozivaju na isto i u istom učestvuju...Kada je odgledao snimak nasilja opozicije tokom brojnih protesta godinama unazad, Vučić je rekao:..- Prvi put vidim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.