Vučić o opoziciji

Izvor: RTS, 29.Sep.2018, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o opoziciji

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je, povodom skupa lidera Saveza za Srbiju u Loznici, da će do kraja godine biti održano više lokalnih izbora i to u opštinama gde njegovi politički protivnici misle da su najjači, pa će se videti kakva će biti volja naroda.
Vučić je rekao da nema problem sa tim šta oni misle, već sa činjenicom da oni ne misle o Srbiji.
"Narod želi budućnost, nove fabrike, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bolji život i veće plate, a ne prazne priče", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Niškoj Banji.
Vučić ističe da narod ne želi da se vrate lopovluk i pljačkaške privatizacije.
"Plašim ih se, svih njih, čim pomislim na Đorđa Vukadinovća, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, takav me strah ophrva, da ne znam šta ću sa sobom", rekao je Vučić.
Na njemu kao predsedniku Srbije je, ističe, da misli o fabrikama i budućnosti zemlje, dok opozicija razmišlja samo kako da ga uvredi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.