Vučić o novom pokretu: Moj posao je da budem predsednik Srbije, a tek onda...

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 13:38

Vučić o novom pokretu: "Moj posao je da budem predsednik Srbije, a tek onda..."

Valjevo -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas u Valjevu i o novom pokretu čije osnivanje je najavio.

On je rekao da je ispratio da su pojedini mediji zaključili kako od toga nema ništa, ali kako kaže, trenutna situacija na KiM diktirala je dinamiku svih ostalih aktivnosti, pa tako i svega što se tiče pokreta.

"Video sam da su se nasikirali pa su rekli od velike priče ništa, pa valjda bi trebalo da ste srećni zbog toga... Propade još jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prevara Vučićeva, kako su govorili", započeo je Vučić i nastavio:

"Za razliku od forme i ljudi koji se dodvoravaju vašim medijima, za mene je sadržaj uvek važnii od forme. Da, mi radimo na tome, razgovaramo sa ljudima koji će biti značajni u tom pokretu. Da, radimo na platformi."

Pročitajte još:

Otvorena nova fabrika. Vučić: Najveća koju rade u poslednjih 120 godina FOTO/VIDEO

Vučić: Svet zna ko hoće rat po svaku cenu

Kako je rekao ta priča je malo sklonjena u stranu zbog problema na KiM, jer je imao puno obaveza i do čak 20 razgovora na dan zbog tenzija.

"Moj posao je da budem predsednik Srbije, a onda tek kada nađem slobodnog vremena da se bavim važnim stvarima za budućnost Srbije", rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Velika nervoza zbog Ukrajine, neki misle da mi treba da platimo za neispunjena očekivanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2023

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje "mnoge teške situacije" u narednom periodu po Srbiju, zato što očekuje da zapadni predstavnici, usled povećanih tenzija na severu KiM, ponude predlog u kojem "neće ništa pitati" Srbiju. U toku rad na platformi za osnivanje Narodnog pokreta, rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.