Vučić o fotografiji KRIK-a: Danilo je pošten i pristojan mladić

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2020, 10:10

Vučić o fotografiji KRIK-a: Danilo je pošten i pristojan mladić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao je da je njegov sin Danilo pošten i pristojan mladić, povodom fotografije koju je objavio istraživački portal KRIK a na kojoj je Danilo u društvu Aleksandra Vidojevića, člana Partizanove navijačke grupe "janjičari", kojem se trenutno sudi.

"Moj sin Danilo je pošten i pristojan mladić. Kriv je samo zato što je moj sin. Do njih, neodgovornih i nepristojnih, nikada niko nije deci političara crtao metu na čelu. Napadajući >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << mi dete, doveli su me u ugao iz kojeg više nemam gde. Boriću se svom snagom i pobediću sve njihove laži. Obećavam im to", napisao je Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Novinarki KRIK-a Bojani Pavlović nepoznati muškarac oduzeo je mobilni telefon kada je fotografisala sina predsednika Srbije u društvu Vidojevića, a nakon čijeg odobrenja joj je telefon vraćen.

Kako navodi KRIK, incident se dogodilo u prisustvu policajaca, koji nisu reagovali.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.