Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Apr.2020, 11:05

Vučić o epidemiji: Teška noć iza nas a biće još mnogo težih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je protekla "teška noć" u borbi sa epidemijom koronavirusa u Srbiji ali i upozorio da će biti "mnogo težih noći".

On nije želeo da govori o brojkama, navodeći da će to učiniti lekari u redovnom obraćanju javnosti u 15 časova.

Vučić je dodao da su životi "stotina" građana Srbije spašeni zahvaljujući merama koje je država uvela u cilju suzbijanja epidemije.

"Rezultati poštovanja mera će se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tek videti, dočekaćemo trenutak koji nije daleko a u kom ćemo s ponosom moći da gledamo na našu disciplinu i odgovornost. Predaja za Srbiju nikada nije bila niti će biti opcija", rekao je Vučić.

Vučić je u Krnješevcima gde je obišao magain kompanije Milšped u kom je smeštena medicinska oprema nabavljena iz inostranstva, rekao da će Srbija nastaviti da se bori i da pobeđuje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučić o epidemiji: Teška noć iza nas a biće još mnogo težih

Izvor: Danas, 05.Apr.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je protekla "teška noć" u borbi sa epidemijom korona virusa u Srbiji ali i upozorio da će biti "mnogo težih noći".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.