Vučić o Udruženoj opoziciji: Svako u Srbiji ima pravo da formira i kupuje stranke

Izvor: Beta, 11.Avg.2020, 14:58

Vučić o Udruženoj opoziciji: Svako u Srbiji ima pravo da formira i kupuje stranke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom formiranja Udružene opozicije Srbije, da je Srbija slobodna zemlja u kojoj svako ima pravo da se politički udružuje, formira i "kupuje" stranke.Vučić je novinarima u Beogradu rekao da je kao predsednik države srećan zbog mogućnosti da svako iskazuje svoje političke planove."Sloboda okupljanja u Srbiji, ako želite da protestujete je sveta sloboda za razliku od vremena, kada su oni koji se danas udružuju bili na vlasti i kada su ubili Ranka Panića jer mu nisu dali da prošeta do zgrade RTS", rekao je Vučić posle obilaska radova na rekonstrukciji Savskog trga u Beogradu.Naveo je i da je spreman da bude prvi ili medju prvih deset političara čija će imovina biti proverena po novom Zakonu o poreklu imovine."Ni moja ni imovina moje porodice nije se uvećala ni za jedan dinar od 2012. godina a voleo bih da vidite imovinu nekih pre nego što su ušli u vlast 2003. i posle izlaska iz vlasti 2013. godine, uvećanu za milijardu evra", rekao je predsednik Srbije.Najavio je da će sledeće nedelje objaviti i vest o "fantastičnoj" investiciji za Novi Sad i Vojvodinu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić o Udruženoj opoziciji: Svako u Srbiji ima pravo da formira i kupuje stranke

Izvor: Beta Video, 11.Avg.2020

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom formiranja Udružene opozicije Srbije, da je Srbija slobodna zemlja u kojoj svako ima pravo da se politički udružuje, formira i ``kupuje`` stranke. (CH1) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.