Izvor: B92, 30.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o TV prenosu suđenja

Beograd -- Aleksandar Vučić kaže da se ubrzava akcija prikupljanja potpisa građana za TV prenose suđenja Vojislavu Šešelju pred Tribunalom.

"Potpuno sam uveren da će državna televizija, kada se suoči sa tolikom i takvom voljnom građana, morati da ih poštuje. Ako to ne prihvate, znači da je stigao politički nalog iz kabineta Borisa Tadića i Vojislava Koštunice i onda će oni morati da objašnjavaju građanima zašto žele da sakriju istinu", rekao je generalni sekretar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srpske radikalne stranke.

Vučić je kazao da ako se državna televizija hvali rejtinzima svojih emisija, onda će morati da poštuje stotine hiljada potpisa građana, koje će dostaviti SRS. On je, govoreći o Haškom tribunalu, rekao da ovaj Tribunal vlada u Srbiji preko domaćeg pravosuđa.

"Naše pravosuđe je produžena ruka Haškog tribunala, sa jedinim ciljem - da se zaplaše oni za koje Haško tužilaštvo smatra da bi mogli da budu svedoci protiv Vojislava Šešelja", rekao je Vučić.

On je najavio da će medijima dostaviti snimke, koje je SRS tajno napravila, a na kojima se vidi šta se sve radi i nudi svedocima kako bi svedočili protiv Šešelja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.