Vučić o Radoičiću: Mislite da sam lud i glup i da lažem?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o Radoičiću: Mislite da sam lud i glup i da lažem?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je upitan da prokomentariše najnovije navode o Milanu Radoičiću i ubistvu Olivera Ivanovića.

Iz Specijalnog tužilaštva je prethodno navedeno da zajedno sa kosovskom policijom rade na utvrđivanju uloge "biznismena" i potpredsednika Srpske liste u slučaju ubistva lidera GI SDP.

- Istražuju ulogu... Zar nisu istražili? Zar on već nije ubica? Šta sad istražuju? Zar on nije ubica? Pa mene su ubedili mnogi da je on ubica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kako sad u Prištini istražuju njegovu ulogu? A već su ga unapred osudili mnogi mediji, političari i Rada sa Savskog venca, koju lažno predstavljaju kao Radu sa Kosova. Šta istražuju? Zar niste istražili? Lagali su sve kao i uvek. Da li vi mislite da sam lud i glup i da smem da lažem o nalazima srpske policije? Naravno da nisam - rekao je Vučić.

Dodao je da su "sve to njihove igre i priče u kojima je važno sve svaliti na Srbiju".

- Mi smo spremni da uhapsimo svakog Srbina za koga bilo ko iznese i najmanji dokaz da je umešan u ubistvo - naveo je Vučić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.