Vučić o Brnabić, Siniši Malom, Palmi...

Izvor: Mondo, 20.Jun.2017, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o Brnabić, Siniši Malom, Palmi...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da novoj vladi ostavlja budžet u plusu, a da žali zbog nezigrađenog KC Niš i neuspeha u odbrani gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Vućić je u intervjuu za RTS rekao da je danas Srbija , kada očekuje novu vladu "ukoliko izaberete gospođicu (Anu) Brnabić ", izgleda mnogo drugačije nego kada je on preuzeo vladu.

"Novoj vladi Brnabić ostavljamo 20.7 milijardi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dinara suficita budžeta, umesto minusa koji smo zatekli", rekao je Vučić, podsećajući na fiskalnu konsolidaciju koja je sprovedena i uvoženje fleksibilnog tržišta rada.

Vućić: Evo zašto Ana Brnabić

Ono što nije bilo dobro, odgovorio je Vučić na insistiranje novinara RTS-a, je da nisu ostvarene kapitalne investicije koje su planirane, "i za koje se ministri bore za svoje budžete od jeseni do kraja godine" ali posle omanu, ali posebno što nije završen Klinički centar u Nišu.

Ono što je Vučića posebno pogodilo kao čoveka je pitanje gradonačelnika Beograda.

"Nisam uspeo da odbranim Sinišu Malog pred javnošću iako smatram da je najbolji gradonačelnik Beograda u poslednjih trideset godina a više to neće biti", rekao je Vučić.

------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Brnabićevoj ostavljam punu kasu, pred njom su tri važna zadatka; Lični neuspeh što nisam odbranio Sinišu Malog!

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2017

Novoj premijerki Srbije Ani Brnabić ostavljena je puna kasa, izjavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "Oko" na RTS-u, sumirajući svoj premijerski mandat...On je izjavio večeras da veruje da će se mandatarka za sastav Vlade Ana Brnabić boriti svim srcem, da će...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.