Vučić nezadovoljan radom pojedinih ministara: Predsednik poslao ljutitu poruku onima koji slabo rade!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 22:14

Vučić nezadovoljan radom pojedinih ministara: Predsednik poslao ljutitu poruku onima koji slabo rade!

Vičić nije želeo da kaže koji su to ministri, dodajući da je to posao premijerke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je nezadovoljan radom pojedinih ministara po pitanju angažovanosti na rastu BDP-a Srbije.

- Zamoliću premijerku da ukaže na moje nezadovoljstovo radom pojedinih ministarstava po pitanju rasta BDP - a i po pitanju njihovog angažmana za stopu rasta. Nisu ni umeli da potroše svoje pare u januaru, a koje su tražili u budžetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre samo mesec i po dana - rekao je Vučić.

Nije želeo da kaže koji su to ministri, dodajući da je to posao premijerke.

- Ja ću njoj da kažem šta mislim. Ne možete da držite sastanke za rast BDP, a da dođu samo dva ili tri ministra, što govori da ostali ne razumeju koliko nam je rast važan - istakao je Vučić.

Naglasio je da moramo da imamo rast, jer "ne možemo da uložimo dve milijarde ako nemamo četiri ili pet rast BDP ove godine", kao i da ne možemo da dozvolimo da nam naraste javni dug.

- Po tom pitanju sam malo ljut i verujem da će rauzmeti ovu poruku. To ne radim zato što želim nekog da kritikujem već zato što znam koliko je to važno za našu zemelju. Da bi mogli da nabavimo sve lekove i vakcine, da gradimo bolnice, povećamo plate i penzije - zaključio je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.