Vučić nakon sastanka sa Lavrovim: Hvala ruskim prijateljima na poštovanju Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić nakon sastanka sa Lavrovim: Hvala ruskim prijateljima na poštovanju Srbije

Lavrov danas stigao u Beograd

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je večeras ruskim prijateljima na poštovanju Srbije i njene nezavisnosti i suverniteta.

Pročitajte i:

- Hvala ruskim prijateljima na poštovanju Srbije i njene nezavisnosti i suveriniteta - naveo je Vučić na Tviteru, nakon sastanka sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovim u Beogradu.

Vučić je na tom nalogu okačio i tekst o zajedničkoj konferenciji za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Lavrovim pod naslovom "Prošli smo sito i rešeto".

Хвала руским пријатељима на поштовању Србије и њене независности и суверенитета.

Ca министром спољних послова

Руске Федерације, Сергејом Лавровом. https://t.co/G1Gy7yQaWT

— Александар Вучић (@avucic) 21. фебруар 2018.

Na drugom nalogu na Tviteru, Vučić je ponovio da je Srbija na evropskom putu, ali da će nastaviti da gradi najbolje odnose s Ruskom Federacijom, uz želju da ti odnosi budu još bolji.

Vučić je na tom nalogu podelio i fotografiju s ruskim ministrom spoljnih poslova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.