Vučić nakon razgovora sa predsednicom Evropske komisije: Fon der Lajen izrazila zabrinutost

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 17:26

Vučić nakon razgovora sa predsednicom Evropske komisije: "Fon der Lajen izrazila zabrinutost"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen.

"Sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen razgovarao sam o situaciji na Kosovu i Metohiji, posebno na severu Kosova i Metohije.

Predsednica Fon der Lajen je izrazila zabrinutost zbog aktuelnog stanja i tražila da učinim sve da bi došlo do deeskalacije.Predsednicu Evropske komisije upoznao sam sa stavovima Srba na severu Kosovu i Metohije i zahtevima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za poštovanje njihovih prava, koja su svakodnevno ugrožena. Razgovarali smo i o saradnji Srbije i Evropske komisije, odnosno Evropske unije, zaključivši da ona donosi korist obema stranama i dogovorili nastavak uspešne saradnje", objavio je Vučić na svom instagram nalogu buducnostrbijeav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ RAZGOVARAO SA URSULOM FON DER LAJEN: Razmotrena situacija na Kosovu i Metohiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023

Predsednik je upoznao predsednicu Evropske komisije sa stavovima Srba na severu Kosovu i Metohije..Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen...A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)..- Sa predsednicom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.