Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Maj.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najavio udar na kriminal u Novom Sadu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas u Novom Sadu da će MUP u tom gradu sprovesti jednu od žestokih akcija udara na kriminal.

"Upravo u ovom gradu gde ćemo pokazati građanima da možemo da ih zaštitimo od onih koji mogu da ugroze budućnost naše dece", rekao je Vučić na svečanoj promociji 17. i 18. klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku i 4. klase polaznika osnovne obuke pripadnika vatrogasno - spasilačkih jedinica i diplomiranih studenata >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Kriminalističko-policijskog univerziteta.

On je rekao da država modernizuje i jača policuju i da to ne čini radi represije već radi bezbednosti građana.

Vučić je rekao da je posao policajca jedan od najvažnijih i najlepših stvari za koje neko može da se odluči i da će država ulagati u dalje MUP.

On je dodao da su plate povećane i da će biti još povećanja, te da će policajci imati garantovanu egzistenciju za sebe i svoju porodicu, "jer oni za Srbiju daju ono što je navažnije i najteže dati".

Vučić je kazao i da država nabavlja najmoderniju opremu da bi se se obručunavali sa potencijalnim teroristima i kriminalcima svih boja koji misle da je moguće prodajući drogu da zarađuju veliki novac.

"Naša policija brine o građanima i mi nemamo pravo da na bilo koji način štedimo na našoj policiji", rekao je Vučić.

Posle govora predsednika Srbije na Trgu Slobode u Novom Sadu pred brojnim prisutnima održan je defile i pokazne vežbe pripadnika MUP-a.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić najavio u Novom Sadu: Žestok udar na kriminal

Izvor: B92, 21.Maj.2019

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas, na svečanoj promociji novih pripadnika MUP-a u Novom Sadu, žestok udar protiv narko-kriminala u tom gradu..."U Novom Sadu održavamo ovu svečanost upravo zašto što će jedan od žestokih udara događati upravo u ovom gradu, gde ćemo pokazati građanima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.