Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najavio projekat izgradnje metroa u Beogradu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas pokretanje projekta izgradnje metroa u Beogradu istakavši da je to jedan od životnih ciljeva.

Vučić, koji je nosilac liste Srpske napredne stranke "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" na izborima za odbornike Skupštine Beograda je na predizbornom skupu te liste rekao da je vlast u prethodne četiri godine griješila, ali i da je za razliku od drugih, radila i gradila svakog dana za "budućnost naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << djece".

"Naš životni cilj je izgradnja metroa, da završimo Beograd na vodi, da svaki deo Beograda ima vodovod, kanalizaciju, ambulantu, apoteku", rekao je u punom Sportskom centru na Banjici.

Vučić je dodao i da su da građani Beograda manje zaduženi danas.

"Kada su Đilas i Šapić vodili Beograd obaveze grada iznosile su 1,2 milijarde evra, a danas su manje za 520 miliona, za toliko su manje zaduženi građani Beograda", kazao je predsjednik Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.