Izvor: RTS, 25.Feb.2021, 12:45

Vučić najavio nove investicije u Valjevu – uskoro polaganje kamena temeljca nemačke fabrike

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će tokom leta bili položen kamen temeljac za izgradnju nemačke fabrike u Valjevu, za više od 500 zaposlenih.
Aleksandar Vučić je naveo da se godinama borio da dovede investitore u Valjevo.

"Danas sam posebno srećan što mogu da vas obavestim, jer smo se godinama borili da dovedemo investitore u Valjevo. Ovo je divna vest za sve Valjevce i Valjevo. Tokom leta, položićemo kamen temeljac za izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << divne i fantastične nemačke fabrike, za više od 500 zaposlenih", poručio je Vučić u video-poruci objavljenoj na Instargram profilu Budućnostsrbije.
Predsednik je naveo i da se, što je, kaže, još bolja vest, pregovara sa još jednom nemačkom fabrikom da dođe u Valjevu, čime bi taj grad rešio sve svoje probleme.
"Time bi bilo novca u lokalnoj samoupravi za lokalne puteve, kanalizaciju svakao završavamo. Počinje nova era i vek za Valjevo. Valjevci, čestitam", poručio je predsednik.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) "NOVA ERA ZA VALJEVO" Vučić: Na leto gradnja nemačke fabrike, posao za 500 ljudi

Izvor: Blic, 25.Feb.2021

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će tokom leta bili položen kamen temeljac za izgradnju nemačke fabrike u Valjevu, za više od 500 zaposlenih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.