Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2024, 05:25

Vučić otvorio fabriku u Surčinu: "Nestle" uzor za drugačiju i inventivnu Srbiju, posao dobilo 220 radnika

Predsednik Aleksandar Vučić otvorio je danas, sa predstavnicima kompanije "Nestle", pritiskom na taster, novu fabriku za proizvodnju obroka na biljnoj bazi, i poručio da osnivač Henri Nestle, koji je uspeo da stvori takvog svetskog poslovnog giganta, može da bude uzor novoj, drugačijoj i inventivnoj Srbiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić: "Ovo će se proizvoditi u Srbiji, a izvoziti u Evropu" VIDEO

Izvor: B92, 27.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je u Surčinu svečanom otvaranju nove fabrike kompanije Nestle za proizvodnju obroka na biljnoj bazi...Predsednik je kratko razgovarao sa radnicima fabrike i poželeo im srećan rad...Predstavljen mu je proces proizvodnje..."Ovo izgleda čudesno", prokomentarisao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.