Vučić na poklon dobio dva šteneta FOTO

Izvor: B92, 06.Apr.2021, 20:03

Vučić na poklon dobio dva šteneta FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je dva šteneta na poklon od prestolonaslednika Bahreina šeika Nasera bin Hamada al Kalife.

"Najlepši poklon od mog prijatelja Nasera bin Hamada Al Kalife, dva saluki šteneta. Pokušaću da ih čuvam u Jajincima, pazim i brinem o njima. Hvala mnogo dragi prijatelju", napisao je Vučić.

Podsetimo, šeik iz Bahreina, izaslanik kralja za humanitarni rad, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost, boravio je u dvodnevnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poseti Srbiji, prvoj nakon što je prošlog meseca predsednik Vučić posetio tu zemlju.

Vučić je, inače, prvi predsednik Srbije koji je boravio u zvaničnoj poseti Bahrejnu, nakon čega je usledila poseta izaslanika bahreinskog kralja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se pohvalio poklonom od šeika

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2021

Predsjednik Srbije pohvalio se poklonom koji je dobio od šeika Nasera bin Hamada bin Isa Al Kalife, a u pitanju su dva psa rase saluki.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vučiću od šeika na poklon dva šteneta rase saluki (FOTO)

Izvor: Blic, 06.Apr.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras da je na poklon od šeika Naser bin Hamad bin Isa Al Kalifa, dobio dva šteneta rase saluki.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.