Izvor: RTS, 21.Jan.2022, 23:37

Vučić na Instagramu: Nema povlačenja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se porukom na Instagramu nakon što je MUP došao do zvaničnih saznanja da je organizovana kriminalna grupa pripremala atentat na njega.
"Nema povlačenja! Pobedićemo ih sve. Zajedno!", poručio je predsednik na Instagramu.

Ministar policije Aleksandar Vulin saopštio je ranije večeras da je MUP 14. januara dobio informaciju da je organizovana kriminalna grupa, na čijem je čelu vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, sa ciljem atentata predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nema povlačenja! Pobedićemo ih sve": Nakon informacija o atentatu, oglasio se i Vučić

Izvor: Blic, 21.Jan.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je poruku na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" nakon najnovijih saznanja do kojih je došla srpska policija uz pomoć kolega iz Europola da se priprema atentat na predsednika.

Nastavak na Blic...

Vučić: Predaja nije opcija

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2022

BEOGRAD - ​Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se porukom na Instagramu nakon što je MUP došao do zvaničnih saznanja da je organizovana kriminalna grupa pripremala atentat na njega.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.