Vučić je propustio svoju šansu

Izvor: Beta, 23.Apr.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić je propustio svoju šansu

BEOGRAD, 23. aprila 2015. (Beta) - Profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu Danica Popović je izjavila da Vlada Srbije nema ni viziju ni plan i da reaguje samo na pritiske, a da premijer Aleksandar Vučhić nije iskoristio šansu koju je imao da sprovede potrebne reforme.

"Vlada reaguje samo na pritiske, pa mi je svake godine neprijatnije nego prethodne i prvi put se plašim da će tako biti zauvek", rekla je Popovićeva u intervuju za novi broj NIN-a.

Ona je istakla da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << dobar primer nejasnih ciljeva Vlade to što se ne sprovodi ono što je dogovoreno sa Medjunarodnim monetarnim fondom (MMF).

"Nije prošlo ni par meseci, a premijer Vučić ponovo priča da će da podigne plate i penzije, a Kori Udovički da niko neće biti otpušten, iako je dogovoreno da se ove godine otpusti 15.000 zaposlenih u javnom sektoru. Pa, hoćemo li da idemo u reforme ili nećemo? Posle takvih izjava premijera i ministara niko u Srbiji ne zna šta zaista ova vlada hoće", kazala je Popovićeva.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Popović: Vučić je propustio svoju šansu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2015

Profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu Danica Popović je izjavila da Vlada Srbije nema ni viziju ni plan i da reaguje samo na pritiske, a da premijer Aleksandar Vučić nije iskoristio šansu koju je imao da sprovede potrebne reforme..."Vlada reaguje samo na pritiske, pa mi je svake godine neprijatnije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.