Vučić imao sudar posle gostovanja na RTS

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2012, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić imao sudar posle gostovanja na RTS

Blindirano vozilo iz pratnje ministra odbrane Aleksandra Vučića sinoć posle 23 sata naletelo je na automobil beogradskog taksiste i sletelo s puta. Taksista je završio na VMA, ministar je nepovređen, a stradao je stub rasvete u Brankovoj ulici

Vučiću pojačano obezbeđenje posle hapšenje Miškovića  

Incident se dogodio u Brankovoj ulici sinoć oko 23 časa, kada je kolona koja prati ministra odbrane imala sudar s automobilom beogradskog "Luks >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << taksija". Iz za sada nepoznatog razloga sudarili su se "opel" i terenac Vojske Srbije u kojem se nalazilo u tom trenutku više naoružanih vojnika koji su bili u pratnji.

 

"Crni terenac je posle udarca u taksi izleteo na trotoar i pokosio veliki stub rasvete, koji je pao preko ulice", kaže jedan od očevidaca.

 

Na lice mesta došao je veći broj policajaca, kao i vojna policija, a stub rasvete s kolovoza uklonili su vatrogasci. Povređeni beogradski taksista je prevezen na VMA.

 

Interesantno je da je juče ujutru Miroslav Mišković, navodno, prilikom privođenja pretio Vučiću, poručivši mu da neće dočekati veče i gostovanje na javnom servisu. 
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAZNAJEMO: Vučić posle gostovanja na RTS-u imao sudar!

Izvor: medio.rs, 13.Dec.2012

Blindirano vozilo iz pratnje ministra odbrane sinoć posle 23 sata naletelo na automobil beogradskog taksiste i sletelo s puta. Taksista završio na VMA, Vučić nepovređen, stradao stub rasvete u Brankovoj ulici

Nastavak na medio.rs...

Vučić nije imao sudar!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Dec.2012

Prvi potpredsednik vlade i ministar vojni Aleksandar Vučić nije sinoć imao sudar posle gostovanja u emisiji na RTS. Do manjeg udesa došlo je kada su se sudarili taksista u opelu i puh Ministarstva odbrane koji je bio u ministrovoj pratnji. ..Do incidenta u Brankovoj ulici jeste došlo, ali vozilo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.