Vučić i austrijski kancelar USLIKALI SELFI u Jelisejskoj palati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i austrijski kancelar USLIKALI SELFI u Jelisejskoj palati (FOTO)

Nisu odoleli trendu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Jelisejsku palatu na svečani ručak koji francuski predsednik Emanuel Makron priređuje za šefove država i vlada, učesnike konferencije o klimi, a da nije odoleo trendu tzv. "selfija" dokazao je i zajedničkom slikom sa austrijskim kancelarom Krisitjanom Kernom.

Njih dvojica sedeli su za istim stolom, a po uglu iz kog je fotka nastala vidi se da ju je ovekovečio upravo Kern. On se selfijem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa predsednikom Srbije pohvalio i na društvenim mrežama.

Schnappschuss mit Aleksandar Vučić vom Klimagipfel in Paris. Gemeinsam mit @EmmanuelMacron diskutieren 50 Staats- und Regierungschefs über Klimaschutzmaßnahmen. #OnePlanetSummit pic.twitter.com/F5r5nN2Wik

— Christian Kern (@KernChri) December 12, 2017

"Snimak sa Aleksandrom Vučićem sa Samita klime u Parizu. Zajedno sa Emanuelom Makronom i 50 šefova država i vlada diskutujemo o zaštiti klime", napisao je Kern na svom Tviter profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.