Vučić i Žigmanov o boljem položaju hrvatske zajednice

Izvor: Danas, 28.Dec.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Žigmanov o boljem položaju hrvatske zajednice

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsednika Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislava Žigmanova, sa kojim je razmotrio realizaciju inicijativa i projekata, koji doprinose boljem položaju hrvatske zajednice u našoj zemlji. Članak Vučić i Žigmanov o boljem položaju hrvatske zajednice se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić i Žigmanov o inicijativama i projektima

Izvor: RTS, 28.Dec.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je predsednika Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, Tomislava Žigmanova, koji mu je preneo zahvalnost brojnih pripadnika hrvatske zajednice koji, kako je rekao,pozdravljaju iskreni institucionalni dijalog i sve korake njihove pune integracije. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.