Vučić, Šešelj i veze kojih se ne odriču

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jun.2023, 18:29

Vučić, Šešelj i veze kojih se ne odriču

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je ovog vikenda na slavlju osuđenog ratnog zločinca i svog političkog oca Vojislava Šešelja. Snimak iz jednog beogradskog restorana na kojem sedi u društvu Šešelja dok im pevaju četničke pesme proširio se 12. juna društvenim mrežama. Vučić je istog dana za televiziju Hepi izjavio da je bio na proslavi povodom venčanja Šešeljevog sina iako, kako je naveo, vode "različitu politiku". "Ne stidim se što sam kumovima otišao da čestitam...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić, Šešelj i veze kojih se ne odriču: Analiza RSE o odnosu predsednika Srbije i njegovog političkog oca

Izvor: Danas, 14.Jun.2023, 08:41

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je ovog vikenda na slavlju osuđenog ratnog zločinca i svog političkog oca Vojislava Šešelja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.