Vučić i Pajtić više nisu poslanici

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Pajtić više nisu poslanici

Poslanici Skupštine Srbije konstatovala je danas prestanak mandata poslanicima Bojanu Pajtiću, Aleksandru Vučiću, Miodragu Stojkoviću i Jani Ljubičić.

Ostavka na mestu poslanika Skupštine: Aleksandar Vučić

 

Predsednik Skupštine Srbije Maja Gojković rekla je da su oni podneli ostavke i da će ih na poslaničkim funkcijama zameniti poslanici po redosledu sa poslaničkih lista kojima pripadaju.

 

Skupština Srbije završila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u četvrtak konstitutivnu sednicu formiranjem preostalih radnih tela, a prva redovna sednica na kojoj će se razmatrati predlozi zakona o vladi i ministarstvima počela je u 15 sati.

 

Poslanici Skupštine Srbije počeli su prvu sednicu redovnog zasedanja na

čijem dnevnom redu se nalaze Predlozi zakona o ministarstvima i Vladi, a predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najavila je da će parlament raditi i posle 18 sati kako bi se što pre usvojili zakoni, neophodni za izbor Vlade.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.