Vučić i Duda razgovarali u Davosu

Izvor: RTS, 25.Jan.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Duda razgovarali u Davosu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu sa predsednikom Poljske Andžejom Dudom.
Predsednici Srbije i Poljske razgovarali su o saradnji dve zemlje ali i o drugim pitanjima, a srpski predsednik imaće danas i niz drugih razgovora i susreta na različitim nivoima sa evropskim i svetskim zvaničnicima i predstavnicima međunarodnih organizacija.

U delegaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije sa predsednikom Vučićem je i premijerka Ana Brnabić, koja prvi put u tom svojstvu boravi na Forumu.
Vučić će se danas, kako je planirano, na marginama foruma sastati sa evropskim komesarom za politiku susedstva i proširenje Johanesom Hanom.
Predsednik Srbije je prethodno imao niz susreta evropskim i svetskim zvaničnicima.
Imao je kraći razgovor sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, susreo se sa albanskim i italijanskim premijerima Edijem Ramom i Paolom Đentilonijem, španskim kraljem Felipeom, šeficom za regionalne strategije Svetskog ekonomskog foruma Martinom Larkin.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUSRETI U DAVOSU Vučić sa predsednikom Poljske, sledi satanak sa Johanesom Hanom

Izvor: Blic, 25.Jan.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu sa predsednikom Poljske Andžejom Dudom...Predsednici Srbije i Poljske razgovarali su o saradnji dve zemlje, ali i o drugim pitanjima, a srpski predsednik imaće danas i niz drugih razgovora i susreta na različitim...

Nastavak na Blic...

Ceo državni vrh van zemlje

Izvor: Večernje novosti, 25.Jan.2018

Predsednica Skupštine Maja Gojković u četvrtak je započela posetu Tbilisiju susretom sa predsednikom parlamenta Gruzije Iraklijem Kobakhidzeom PREDSEDNICA Skupštine Maja Gojković u četvrtak je započela posetu Tbilisiju susretom sa predsednikom parlamenta Gruzije Iraklijem...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.