Vučić i De Majo: Visok stepen razumevanja Srbije i Italije

Izvor: Danas, 22.Jun.2021, 12:12

Vučić i De Majo: Visok stepen razumevanja Srbije i Italije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova i međunarodne saradnje Italije Luiđi di Majo izrazili su danas nadu da bi do kraja godine mogla da bude održana četvrta zajednička sednica vlada, jer bi dala snažan podsticaj svestranoj saradnji zemalja, u skladu sa Sporazumom o strateškom partnerstvu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Srbija može da računa na podršku Italije"

Izvor: B92, 22.Jun.2021

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Italije Luidji di Majo danas je u Beogradu rekao da treba ubrzati pregovore za pristupanje Srbije Evropskoj uniji..."Cilj koji treba ostvariti je ubrzavanje pregovora za pridruživanje Srbije. Zaista tvrdimo sa punim ubeđenjem da postoji neophodnost rada u tom smeru",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.