Vučić hoće da uveri ljude da je otvoren za razgovor

Izvor: B92, 08.Feb.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučić hoće da uveri ljude da je otvoren za razgovor"

Kampanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića “Budućnost Srbije“ krenula je u četvrtak iz grada rudara - Aleksinca.

Predsednik će danas obići i Vladičin Han, Surdulicu, Trgovište, Bujanovac.

Kako je objasnio Srđan Bogosavljević iz Ipsosa, raspored je pravljen po različitim kriterijumima i da je skoro svejedno odakle će kampanja krenuti.

“Kada se odlučite za ovakvu kampanju, pravite raspored po raznim kritrijumima. Mislim da je skoro bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svejedno odakle će krenuti, svakako je popularnost SNS i Vučića velika, ali je najveća u centralnoj Srbiji“, rekao je Bogosavljević.

On je naveo da je ova kampanja pokušaj da Vučić uveri ljude da je on otvoren za razgovor sa svima, da pokaže da prima sugestije, da prima pitanja.

On se osvrnuo i na istraživanja, gde brojke pokazuju da je SNS i dalje na preko 50 odsto, a kada bi se sada održali izbori još samo dve stranke ne bi morale da brinu o cenzusu – SPS i Savez za Srbiju.

Opširnije u video – prilogu...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.