Vučić dobitnik Zlatne plakete opštine Srebrenica

Izvor: B92, 11.Mar.2017, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić dobitnik Zlatne plakete opštine Srebrenica

Srebrenica -- Povodom Dana opštine Srebenica 11. marta, uručena su priznanja i nagrade zaslužnim pojedincima i kolektivima, a dobitnik najvećeg priznanja je premijer Srbije.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je dobitnik Plakete sa zlatnim grbom opštine Srebrenica koja mu je dodeljena za ogroman doprinos i pomoć oporavku i razvoju opštine, navedeno je u obrazloženju, javila je regionalna tv N1.

Tu je istaknuto da je Vlada Srbije obezbedila pet miliona evra pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ovu opštinu.

"Mi smo od tih sredstava napravili desetak infrastrukturnih projekata, koji će doprineti razvoju Srebrenice. Ovom prilikom smo uručili Zlatnu plaketu Vladi Srbije, odnosno gospodinu Vučiću", izjavio je načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.