Vučić danas u Rumi

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas u Rumi

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Rumu gde će prisustvovati otvaranju fabrike u sastavu italijanske kompanije Kalcedonija.

Kako se navodi u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju sa medijima, Vučić će u 11.15 časova boraviti u opštini Ruma povodom obeležavanja slave svetog Nikolaja.

Nakon toga, premijer će u 12.00 časova prisustvovati svečanom otvaranju fabrike za proizvodnju kupaćih kostima Adriana.tex d.o.o, koja je u sastavu italijanske kompanije Kalcedonija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić danas u Rumi

Izvor: Capital.ba, 22.Maj.2015

BEOGRAD, Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posjetiće danas Rumu gdje će prisustvovati otvaranju fabrike u sastavu italijanske kompanije Kalcedonija. Kako se navodi u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju sa medijima, Vučić će u 11:15 boraviti u opštini Ruma povodom obilježavanja...

Nastavak na Capital.ba...

Ruma: Otvorena fabrika Kalcedonije za 600 radnika

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2015

U Rumi je danas (22. maj) otvorena fabrika, koja posluje u sastavu italijanske Kalcedonije čijom izgradnjom su stvoreni uslovi za zapošljavanje do 600 radnika...Otvaranju su prisustvovali premijer Srbije Aleksandar Vučić i italijanski ambasador Đuzepe Manco koji su istakli značaj ne samo ove nego...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.