Vučić danas u Rasinskom okrugu (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Feb.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas u Rasinskom okrugu (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić nastavio je danas kampanju "Budućnost Srbije" obilaskom Rasinskog okruga, a prvo je posetio Stalać, gde je obišao preduzeće za proizvodnju metalne galanterije "Antić Kosta".

Predsednika su ispred firme dočekali domaćini i građani tog mesta.

Privatna firma "Antić Kosta" proizvodi i distribuira proizvode metalne galanterije namenjene građevinarsttvu osnovana je 1959. godine i u vlasništvu je porodice Antić.

Zapošljava >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 80 radnika. Ove godine u planu je povećanje izvoza i broja radnika, a uglavnom su zaposleni ljudi iz Stalaća, dok su, kako kažu u firmi, plate od 25.000 do 100.000 dinara.

Proizvodni pogoni su površine od 12.000 m2 i nalaze se u Stalaću.

Celokupna proizvodnja je prilagođena evropskim stadardima, kontinuirano se uvode inovacije, unapređuju kadrovi i nabavljaju najsevremenije mašine.

Svoje proizvode među kojima su ventilacione aluminijumske rešetke za centralnu klimatizaciju, štucne, prohromski slivnici za kupatila izvozi u 15 država - zemlje regiona, Mađarsku, Rumuniju, Italiju, Češku, Grčku, Slovačku...

Vučić posle Stalaća, u Varvarinu posetiti Osnovnu školu "Jovan Kursula" i Srednju školu Varvarin.

U Velikoj Drenovi obratiće se građanima toga kraja, a potom će otići u Trstenik, gde će obići fabriku "PPT Petoletka doo"- Hidraulika i Osnovnu školu "Sveti Sava".

Zatim će u Aleksandrovcu obići vinariju porodice Chosić, i fabriku "PPT Armature ad".

Na kraju posete Rasinskom okrugu Vučić će obići toplanu u Kruševcu, gde će se obratiti radnicima, a zatim i fabriku FAM - VALVOLINE, gde će biti potpisan ugovor o prodaji fabrike FAM - Kruševac.

Potom je, na Trgu Kosovskih junaka, predviđeno obraćanje predsednika Vučića i premijerke Ane Brnabić.

Vučić je kampanju "Budućnost Srbije" započeo obilaskom Pčinjskog okruga pre dve nedelje, a u međuvremenu je posetio i Južnobanatski, Mačvanski i Raški okrug.

Cilj je da građanima predstavi šta je do sada sve urađeno i koji su dalji planovi, ali i da čuje koji su njihovi najveći problemi.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić nadomak Velike Drenove: "Vreme smrti" je prošlo

Izvor: RTS, 24.Feb.2019

Nacionalne i državne interese Srbije braniću snažnije i jače, nego oni što mi drže pridike, poručio je predsednik Alkesandar Vučić tokom posete Rasinskom okrugu u okviru kampanje "Budućnost Srbije". Posetu ovom okrugu započeo je u Stalaću, a zatim je obišao Varvarin i Trestenik. Istakao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.