Vučić danas sa senatorom Džonsonom

Izvor: B92, 29.Avg.2017, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas sa senatorom Džonsonom

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu s američkim senatorom Ronom Džonsonom.

Džonson je na čelu senatskog Pododbora za evropsku i regionalnu bezbednosnu saradnju, a svrstava se među konzervativnije senatore iz Republikanske partije.

On je i predsednik senatskog Odbora za unutrašnju bezbednost.

Kao predsednik Pododbora za evropsku i regionalnu bezbednosnu saradnju, Džonoson je nadležnom Odboru za spoljne odnose >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preporučio ulazak Crne Gore u NATO i podršku SAD partnerima u Evropi.

"Jačanje i širenje NATO-a ključno je u vreme kada terorizam i ruska agresija nastavljaju da prete našim evropskim saveznicima", naveo je ranije ove godine Džonson.

Vučić će se sastati s Džonsonom uveče, a posle njihovog susreta će se održati konferenciju za novinare.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džonson: Bez imuniteta za Centar u Nišu; Vučić: Odluka na nama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2017

Američki senator Ron Džonson izjavio je da se nada da će Aleksandar Vučić i Srbija da se suprotstave svim pokušajima da se da diplomatski imunitet Rusko-srpskom humanitarnom centru u Nišu, dok je Vučić poručio da Srbija donosi odluke u skladu sa svojim interesima...Odgovarajući na pitanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.