Vučić da pita o Srbima iz Žute kuće

Izvor: B92, 10.Jan.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić da pita o Srbima iz Žute kuće

Premijer Vučić da javno u ime države Srbije i u ime porodica srpskih žrtava zatraži odgovor od premijera Albanije na pitanje gde su oteti Srbi iz Žute kuće.

To je apel Udruženja porodica kindapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.

"Ceo svet mora da zna da je država Albanija odgovorna za zločine nad Srbima i trgovinom ljudskih organa," navodi Upravni odbor Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM.

Srbija mora da zatraži odgovore Albanije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povodom tvdnji i izjava Karle del Ponte iznetih u njenoj knjizi kao i povodom tvrdnji izvestioca Saveta Evrope Dika Martija, dodaje se u saopštenju.

Srbija, ističe Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KIM, mora da traži i da Hašim Tači, Agim Čeku i Ramuš Haradinaj "odgovaraju za svoja zlodela."

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.