Vučić čestitao predsedniku Kine

Izvor: Danas, 01.Okt.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao predsedniku Kine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku kineskom predsedniku Si Đinpingu povodom 70-godišnjice osnivanja Narodne Republike Kine, uz najbolje želje kineskom narodu sa kojim nas, kako je rekao, veže čelično prijateljstvo. Članak Vučić čestitao predsedniku Kine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kineski predsednik: Ništa ne može da uzdrma kinesku naciju

Izvor: Danas, 01.Okt.2019

Kineski predsednik Si Đinping izjavio je danas da ništa ne može da uzdrma veliku kinesku naciju. Članak Kineski predsednik: Ništa ne može da uzdrma kinesku naciju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Minimum bede

Izvor: Danas, 01.Okt.2019

Vratio sam se u otačastvo taman na vreme da na Danasovom sajtu pročitam blagu vest da je predsednik Vučić čestitao pobedu Sebastianu Kurtzu. (Pridružujem se čestitkama.) Članak Minimum bede se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.