Vučić čestitao Timermansu imenovanje

Izvor: Press, 01.Nov.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Timermansu imenovanje

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Fransu Timermansu povodom imenovanja za prvog potpredsednika Evropske komisije za bolju regulaciju, međuinstitucionalne odnose, vladavinu prava i povelju o fundamentalnim pravima, saopštila je danas vladina Kancelarija za saradnju s medijima.
„Čvrsto verujem da ćete obavljati svoju dužnost u okviru nove Evropske komisije na posvećen način, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što smo i iskusili kroz plodnu i dobru saradnju, koju smo sa Vama imali dok ste bili na prethodnoj funkciji", navedeno je u čestitki.

Bićemo Vaši pravi i iskreni prijatelji i partneri, istakao je premijer i dodao da ćemo kroz naše unutrašnje reforme, politički i ekonomski napredak, uložiti maksimalne napore da Srbija postane član EU porodice.

"Srbija zna da je put ka punom članstvu u EU dug i težak, i očekujemo vaše kritike, pomoć i podršku, kako bismo taj konačni cilj i dostigli“, navodi se u čestitki Vučića. 

Nova Evropska komisija, na čelu sa Žan-Klod Junkerom, stupila je danas na dužnost a funkcija prvog potpredsednika sa širokim ovlašćenjima, poverena je holandskom političaru Fransu Timermansu, koji je prethodno bio ministar spoljnih poslova Holandije.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić čestitao Timermansu imenovanje

Izvor: Blic, 01.Nov.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Fransu Timermansu povodom imenovanja za prvog potpredsednika Evropske komisije za bolju regulaciju, međuinstitucionalne odnose, vladavinu prava i povelju o fundamentalnim pravima, saopštila je danas vladina Kancelarija za saradnju s medijima...„"Čvrsto...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.