Vučić čestitao Šojguu novu funkciju

Izvor: RTS, 06.Nov.2012, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Šojguu novu funkciju

Ministar odbrane Aleksandar Vučić čestitao je Sergeju Šojguu stupanje na dužnost ministra odbrane Ruske Federacije.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić čestitao je Sergeju Šojguu stupanje na dužnost ministra odbrane Ruske Federacije.

"Iskreno verujem da će Vaše imenovanje na novu, visoku i odgovornu dužnost doprineti intenziviranju saradnje u oblasti odbrane između Ruske Federacije i Republike Srbije, posebno imajući u vidu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da ste u proteklom periodu uspešno unapređivali naše odnose u oblasti zaštite od vanrednih situacija", navodi se u čestitki, saopšteno je iz Vladine kancelarije za saradnju sa medijima.

Čestitajući ruskom kolegi, Vučić je podsetio da su tokom njegove nedavne posete Rusiji stvoreni odlični uslovi za dinamičnu saradnju odbrambenih industrija dve zemlje, a time i razvoj opštih bilateralnih odnosa.

Potvrdu uspešne saradnje Srbije i Rusije predstavlja i najava posete potpredsednika Vlade Rusije Dmitrija Rogozina Srbiji, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.