Vučić čestitao Ramazanski bajram muslimanima

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2014, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Ramazanski bajram muslimanima

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski bajram svim muslimanskim vernicima, sa željom da ovaj sveti praznik provedu u miru i blagostanju.

Poželeo sreću, radost, jedinstvo i razumevanje: Aleksandar Vučić

 

"Svima koji slave ovaj veliki praznik, želim sreću, radost, jedinstvo i razumevanje", istakao je Vučić u svojoj čestitki.

 

Povodom Ramazanskog bajrama, premijer Srbije je uputio i pismo muftiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << srbijanskom Muhamedu Jusufspahiću, u kojem je poželio da mu praznik donese mir, radost i duhovno blagostanje, saopšteno je iz Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

 

Čestitke povodom Ramazanskog bajrama danas su uputili i predsednik Skupštine Srbije Maja Gojković, direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

 

Muftija Jusufspahić čestitao je danas Ramazanski Bajram vernicima i pomolio se za mir za sve ljude u svetu, posebno za muslimane u oblasti Gaze.

 

"Molimo Alaha Svevišnjeg da podari mir svim ljudima, i nama u Srbiji našoj, a posebno muslimanima Gaze i Palestine s kojima saučestvujemo u borbi i tegobama, osuđujući izrelsko nasilje koje se nad njima sprovodi", poručio je muftija u poslanici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.