Izvor: RTS, 29.Jan.2023, 13:44

Vučić čestitao Pavelu izbor za predsednika Češke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Petru Pavelu na izboru za novog predsednika Češke.
"Čestitke generale Petr Pavel na Vašem izboru za predsednika. Radujem se nastavku jačanja veza između Srbije i Češke Republike", napisao je predsednik Vučić na zvaničnom Tviter nalogu.

General Petr Pavel pobedio je juče u drugom krugu glasanja za novog predsednika Češke, a na toj funkciji naslediće aktuelnog šefa države Miloša Zemana.
Na kraju petogodišnjeg mandata Miloš Zeman danas dolazi u dvodnevnu oproštajnu posetu Srbiji. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO PAVELU: "Radujem se nastavku jačanja veza između Srbije i Češke"

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023

General Petr Pavel pobedio je juče u drugom krugu glasanja za novog predsednika Češke, a na toj funkciji naslediće aktuelnog šefa države Miloša Zemana...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Petru Pavelu na izboru za novog predsednika Češke...- Čestitke generale Petr Pavel...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.