Vučić čestitao Dragiju: Posvećeni strateškom partnerstvu

Izvor: B92, 13.Feb.2021, 16:12

Vučić čestitao Dragiju: Posvećeni strateškom partnerstvu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku novoizabranom predsedniku Vlade Italije Mariju Dragiju.

Čestitao mu je uz poruku da je Srbija posvećena razvoju strateškog partnerstva sa prijateljskom Republikom Italijom.

„Primite iskrene čestitke povodom stupanja na dužnost predsednika Vlade Republike Italije, uz najbolje želje za dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu.

Ukazano poverenje da vodite Vladu Republike Italije velika je čast, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, posebno sada, u vreme globalne krize bez presedana u novijoj istoriji, koja je sve nas stavila pred nezapamćene izazove, i velika odgovornost. Uveren sam da ćete dužnost premijera da obavljate sa istinskom posvećenošću i nesumnjivom stručnošću, na dobrobit Republike Italije i svih njenih građana.

Republika Srbija je posvećena razvoju strateškog partnerstva sa prijateljskom Republikom Italijom.

Uveren sam da će bliskost i solidarnost, koju smo pokazali i tokom aktuelne pandemije, dati podstrek našim odnosima i saradnji u oblastima od zajedničkog interesa, doprinoseći napretku naših država i naroda“, navodi se u čestitki Vučića, saopštila je pres služba predsednika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić čestitao novoizabranom italijanskom premijeru Dragiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom premijeru Italije Mariju Dragiju i poručio da je Srbija posvećena razvoju strateškog partnerstva dveju zemalja...Uz čestitke povodom stupanja na dužnost predsednika Vlade Italije, "uz najbolje želje za dobro zdravlje i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.