Vučić: Znate li ko je Braca Nikolić?

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 13:42

Vučić: Znate li ko je Braca Nikolić?

Obraćajući se naciji, dan nakon lokalnih izbora održanih na severu KiM, predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao sve da li znaju ko je Braca Nikolić.

"Jeste li čuli možda, je l' to neki ubica, možda je upucao albansku decu? Nije. Nije. On je uhapšen pre godinu i po dana i još je u pritvoru u Podujevu", rekao je Vučić.

Dodao je da je reč o nekadašnjem gradonačelniku Štrpca.

"Uhapšen je zbog, kažu, malverzacija sa zemljištem na Brezovici. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Čovek je godinu i po u pritvoru, kao da je ubio deset ljudi. I još njih četvoro–petoro je isto toliko u pritvoru za isto delo", istakao je Vučić, dodajući da "ovaj što je upucao decu, eno ga na slobodi", naveo je Vučić.

"To je demokratija", zaključio je predsednik Srbije tokom obraćanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.